Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
vasa
16.10.2011 21:58 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Ahoj všichni, jsem tu nový, studuju teď v Německu a při té příležitosti bych si tu rád sehnal jistý pohodlný kočár... S pětkou mám už menší zkušenost - má ji příbuzný (liftback 2001 HDi 80kW), asi pro mě není jiná volba Chtěl bych poprosit o pár rad či upřesnění, informace jinak sbírám už několik měsíců (dokonce jsem přečetl těch 34 stránek tady, a bavilo mě to ), ale pár věcí mě ještě "trápí"...

Takže: nejsem pořád rozhodnutý o motoru - počítal jsem, že benzín s LPG nebo nafta mě nakonec vyjdou víceméně podobně, tak bych se chtěl zeptat, jestli máte zkušenosti, jak velký je rozdíl mezi benzínem 2.0 100kW proti 2.2HDi 98kW nebo 2.0HDi 100kW? Zrychlení, plynulost jízdy, zvuk, šestka na dálnici... Vyplatí se z tohohle pohledu nafta? Chápu, že je snazší sehnat naftu, ale trochu mám strach z dražších problémů - jaká je pravděpodobnost smrti dvouhmoáku a vstřiků Siemens, a při jakém nájezdu se to dá čekat i při slušném zacházení, resp. kvalitní naftě - vydrží 200tkm?

A potom - po kolika letech, resp. km má člověk očekávat hodně poškozená madla dveří (osahaná, loupající se...)? 120, 150tkm už?

A nakonec ještě prosba - do Německa se asi nikomu s diagnostikou chtít nebude neznáte náhodou někoho poblíž třeba Düsseldorfu, nebo v Holandsku, nebo kontakt na kamaráda z německého (či holandského) C5 klubu (německý jsem nenašel vůbec, zatím)? Vím, docela utopie...

Každopádně moc dík za jakoukoliv radu a přeju všem majitelům tisíce bezporuchových houpavých kilometrů!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator