Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Hedgehok
16.10.2011 21:43 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
Zdravím všechny přispěvatele tohoto fora.Tak u mé C5 se objevila hláška Antipollution Fault s rosvícením (žlutě)symbolu diag.motoru a nápisem service.Po asi dvou dnech různých konzultací a čtení tohoto fóra,jsem se rozhodnul dát auto do značkového servisu Citroen,hlavné kvůli diagnostice.Trochu se oprava protáhla -týden čekat na objednání,potom 2dny se porouchala diagnostika (připomínalo mi to přezouvání zimních gum předloni,kdy mne vzal v pneuservisu na počtvrté,přes objednání-nejdřív mu vyhořela elektřina a pak mu přišel domů exekutor).Na třetí den jsem si auto převzal,vyčistili váhu vzduchu,ale upozornili mne, že jestli se hláška objeví znovu,budou ji muset vyměnit.V citroenu stojí něco přes 4000,-kč.K tomu směřuje i můj dotaz,ví někdo výrobce orig.dílu váhy vzduchu pro C5 - 2.0 HDI r.v.2004 ?Na internetu jsem objevil Výrobce: SIEMENS VDO 2573,00 kč,nebo Výrobce: HELLA 3116,00 kč.Po ujetí 80km z výstupu od servisu se hláška objevila opět.Někdo tady psal že s takovouhle hláškou jezdí klidně rok,to se mi nezdá,s malých chyb se dělají velké.Já auto odstavuji do vyřešení.Taky doporučím ,jak jsem zde četl,zkontrolovat příp.praskliny na sací hadici vzduchu od nárazníku.Díky za odpovědi.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator