najk
|
12.10.2011 19:42 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Mahony napsal(a): Já ho tam kupoval taky a stejná zkuenost,natěstí ádná jobovka se nevyskytla.Jenom ta jedna mrtvá koule u při koupi ale nezatajoval to.Akorát ty km no nevim,Tief tam tenkrát něco objevil.Ale to jasi vude stejný.Zatim si přede jako kotě 
jo jo km na to je jiné vlákno a asi věčná bolest, chtěl jsem pouze říct, e DALI vinko předem bez problémů, v centrální databázi Citroenu jsem si zjistil vechny kontroly, servisné zádahy, opravy, výměny ap a opsal jsem si km kdy to bylo provedeno, po nabídnutí servisní kníky jsem toto zkontroloval a sedělo to, u přesně nevím, ale od posledního zápisu bylo něco ujeto, nestálo to za řeč, jinak kdy e alespon trochu monost doporučuji taky někoho s diagnostikou , vem zájemcům přeji těstí a dobrou volbu at u auti koupí kdekoliv, ja mám auto 3 roky (2005), absolutně bez závad (zadní okno nepočítám) , nechal jsem dělat preventivně nějaké věci (zadní náprava, manety, zadní brzdiče, nové vechny náplně, auto moc nevymazluji, ale dávám mu to co mu patří |
| |
| |