Řezník
|
12.10.2011 18:01 -
Re: dodatečné repro+subwoofer do kufru
|
|

|
Pablik1 napsal(a): Pablik1 napsal(a): zkusme tohle at se dobádáme zdárného konce  opros někoho ze známých at ti půjčí kvalitnějí radio,zapoj ho je to práce cca.10min.a prubni jak to bude hrát potom a můem se odrazit k nějakému řeení-pokud nemá nikoho po ruce s radiem zajed do nějaké prodejny kde ti rádi vyjdou vstříc a půjčí ti to rádio na vyzkouení  jetě bych dodal,kámoovi jsem kupoval radio LG-typ přesně nevím-můu zjistit a opravdu lze jen dodat za málo pěněz hooodně muziky 4x55W+mosfet,usb,sd,microsd sice jednobarevný display le 3-řádkový a cena kolem 2,5tis.kč
Ahoj ..sice jsem jen řezník .. ale rádio samo o sobě ze sebe nedostane 4*55 watů...u přesně nevím jak se to počítá.. ale tuím volty krát ampery co odebírá ... tudí12 krát kdy moc tak 15 ampera, vyjdou ti vaty co z toho max dostane .. a to jetě jsou watty hudební a ne RMS..take sice zahraje .. ale na max a to u zkresluje .. v minulém století jsem se autohudbou zabejval take jen málo radii dá větí výkon .. třeba značky alpine, rocford-fosgate,a tuím i sony ale jen vyí třídy .. |
| |
| |