Pablik1
|
24.09.2011 06:49 -
Re: výkon motoru dle T.P.
|
|

|
já jen chtěl vědět co to je e jsem se stím u nikoho z vás nesetkal a pak je problém v autodílech kdy řeknu e motor má 88kw,ve se pak musí hledat přes VINko-ofotím t.p.a dám si to do galérky ale jinak dik P.
jumep napsal(a): v TP su bludy ... tie motory sa robili RHY - 66kw RHZ - 80kw RHS - 79kw nejaky pracovnik pri zadavani parametrov sa sekol, dost bezne ... tak ako ja mam v TP napisane miesto 195 65 R15, 105 65 R15 ... při zápisu pneu to beru e se překlepne ale měl jsem problém sehnat rozvodovou sadu-musela se hledat dle VIN.a taky mi jde o to jestli to nebyl nějaký pokus o inovaci motoru od které upustili.protoe tyhle rádoby pokusy u vech automobilek vesměs stály za prd....a ofotit ten t.p.nejde je to malý
TheOne napsal(a): ja mam lift, v TP 80kW 2.0HDi r.v. 2002 a je mi to jedno.... k čemu to potřebuje vědět ?  no já mám zatím sjednané povinné ručení na 3měsíce.ale byl jsem v ČSOB a tam mě pojistí ne na obsah ale na výkon na 88kw je u vyí pojistka.take pokud by to byl jen překlep jdu s platbou dolů. |
| |
| |