Lubo74
|
11.09.2011 22:38 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
|

|
tezkac napsal(a): bravoGT napsal(a): Ja si prisel pro radu co se tyce motoru 2,0 16V to,ze je nekde potreba vymenit ulozeni zadni napravy nebo ramena atd jsou prkotiny vim co je udrzba a servis. 2,0i stačí na normální jedění, ale motor je asi to poslední čeho bych se bál, spí bych měl starost o kvalitu...C5 není moc povedený a dost často potřebuje nějakou údrbu...prostě se pořád sere, tak aby jsi nedopadl stejně jako s přechozím autem které jsi 2 roky opravoval, já mám C5 tři roky a tři roky se pořád něco sere  jetě rok a půjde z domu a citroen u neeee
Co to je za blábol e C5 je nepovedené auto! Kdy se mrknu na fóra jiných značek tak se tam řeí závady podobného rázu jako tady. To e Citroen nerezne je pravda. Mám 2002 a jediný co má náznak rzi jsou zadní koule. Jinak nic. I místo které má ouklou barvu a na plech po předelém majiteli tak nerezne. Třeba stejně starý GOLF kterého jsem si prohlíel u lakýrníka,tak co ouklá barva to puchýř. Jinak 2.0i 100kw ti bravoGT bohatě stačí.Nemám s ním ádný problém. Výkon na pohodovou jízdu a i předjídění je dostačující.Nemusí se bát e bude brzda. |
| |
| |