stejskli
|
30.08.2011 10:29 -
Re: rozpalene zadne brzdy pri jazde do kopca
|
|

|
miskod napsal(a): No teraz budem asi za vola...  Ten kopec nie je velmi zakrutovity ale je prudky. Je to prevysenie 700m na piatich kilometroch. Preto ta dvojka a 50km/h. Predsa len mam 1.8i. Tak som zodvihol auto a obidve zadne kolesa sa tocia bez akehokolvek zadrhavania. No a ono to lave zadne koleso je teple od vyfuku. Teraz som isiel ten kopec s kamaratom na fusione. No a ten ford smrdel este viac...  Takze ten spaleninovy smrad ide od vyfuku... Ospravedlnujem sa vam vsetkym za mystifikaciu a dakujem za prispevky.
Řeím tentý problém, ale nenael jsem správné vlákno u výfukového systému a nechci zakládat nové, a mě někdo nepeskuje. Konkrétně: při krátkých jízdách ve městě a v kopcovitém terénu a s částečně či plně naloeným autem je po zastavení cítit smrad pálící se gumy nebo plastu, a to u zadku auta, nejvíc od levého zadního kola. Myslel jsem, e to jsou brzdy, ale zadní při tom nebyly zdaleka tak horké jako přední (a tam nic nesmrdí). Je ale cítit hodně intenzivní ár od výfuku, dokonce se i nepříjemně zahřeje podlaha před levým zadním sedadlem. Co ale můe gumově/plastově smrdět na výfuku? Nesouvisí to nějak s FAPem? |
| |
| |