ozzy57
|
08.08.2011 20:37 -
Re: Klimatizace nechladí
|
|

|
Zdravím,mám tento problém s klimou na 1,6 hdi.Praskl drák kompresoru ,při tom jak se uvolnil samozřejmě praskla horní trubka u kompresoru .Po výměně trubky a naplnění klima sice fungovala,ale při určitých otáčkách 2000-2400ot. vibrovala a ten zvuk se velice nepříjemně přenáel do kabiny.Stáhl jsem trubky vedoucí v rámu páskou ,riziková místa podloil mechovkou a byl klid.
3 dny,potom ta stejná trubka praskla ve spoji hned u kompresoru.V servise mě řekli,e to mohlo být tím ,e jsem trubky stáhl k sobě páskou,samozřejmě bez násílí. Nehledě k tomu ,e na trubce je část gumová hadice,která by případné vibrace utlumila. Trubku reklamovali ,e prý se to občas stává,e ve spoji praskne. Po opravě a naplnění trubka dělala takovej randál,e to bylo slyet i venku ,lidi se otáčeli ,co to jede,zase při ot.2000-2400 zhruba+-.zítra jsem měl jet do servisu ale ouha najednou klid bez drnčení ,otevřel jsem motor a trubka je opět v pr.... na tom stejném místě.Tentokrát bez jakéhokoliv mého zásahu.Náplň opět vytekla. Mechanik trubku zítra objedná,ve středu přijde a jedem znovu.
Nemá někdo radu ,nebo podobnou zkuenost co s tím? Prosím o radu přítí týden jedu Chorvatsko .Dík |
| |
| |