Tony_Z
|
28.07.2011 12:15 -
Re: Jaké bylo vae předchozí auto před C5?
|
|

|
1. koda favorit 135LSe 1992- naučil mě nemít rád kodovky, rez vade kam se podívá a nedá se zastavit! Co se závad týče, tak v podstatě jen běná údrba, která se zanedbávala, páč nebyly peníze. Ani nevím, co by se na takhle jednoduchém autě mohlo povaovat za "drahou" závadu. Na semaforech něco bouchlo pod kapotou, plameny vylehly ven a bylo po něm. -> výměnna vozu
2.Citroen ZX 1.4 1992 - po svých zkuenostech jsem chtěl auto, co nerezne a toho se mi dostalo ( při porovnání s favoritem to bylo nebe a dudy ). Krom prasklého těsnění v brzdovém válci ( na jiní spojce z kopečka k baranďáku ), s ním ádný větí problém nebyl. Jednou jsem nabral benzín u pochybné benzínky - bahno v nádri, u nikdy nejzdilo jako dříve a sem tam kubalo.
3. Citroen Xantia 1.9TD 1997 - kdy vemu vechny kritéria ( krom výbavy a bezpečnosti ) , tak nejlepí auto, co jsem měl.
4. Citroen C5 2.0HDi 2002 - původně to měla být být Xantia 2.0HDi 2001 , ale nakonec se to semlelo takhle ( přesvědčili mě crashtesty ) a zatím, po téměř dvou letech, relativní spokojenost.
5. Opel Corsa 1.2 33kw 1997 - městské vozítko, které vyuívá předevím přítelkyně, za dva roky jen vadný termostat.
Sluřební vozy: koda Felicia 1.3, 2xkoda Fabia 1.4 a 1.4 16V, 1xkoda Octavi 1.9TDi, 2x koda Octavi II 1.6i, 1x koda octavia II po faceliftu 1.8FSi. - co se mi na octavii líbilo bylo to, e lépe drí ne C5 nebo Xantia, to ve. |
| |
| |