| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Geometrie |  |
jruze
|
17.07.2011 13:03 -
Re: Geometrie
|
|

|
Citronek napsal(a): zadne zmeny necitim pri jizde, jen ten pocit ze se strouha jedna cast pneu me sere...
no zatim neresim, dojizdim stare pneu a nez nahodim nove dam geometrii (laserovou) a uvidim s cim na me vyblafnou...
nove rameno nejake obycejne okolo 45 liber na ebay
pri geometrii by teda meli ten volant nastavit rovne , pomoci diagnostiky zjisti kde ma byt presne? , kde to v lexii najdu?
ps.jumep: toto menit sam nebudu, jeslti jsi nedavno porovnal,ze vymena zhavicu neni az tak strasna oproti temhle silentblokumm, tak to to bych menil tyden 
Nech udělat geometrii jak ti radí jumep a podle výsledku ře dál.Já mám přední siletnblok KO a moná i spodní čepy(zatím jsem nemněl čas je vyměnit) a pneu se nesjídí jen se to projevuje na vyjetých podélných kolejích.V tvém případě to bude spí geometrie,nebo to rameno,ale to ohnout není tak jednoduché a vzhledem k tomu e zřejmě neví co se dělo s autem ne jsi ho koupil tak to můe být cokoli třeba i nápravnice,hnuté nosníky nebo bůh ví co.Je potřeba změřit i souosost(vdálenost kol-předek-zadek - musí být na obou stranách stejná)-aby to auto nebylo po ráně a ikovně zamaskované(zkontroluj i uloení nápravnice). I auto do vrtule se dá nastavit tak e nikam nepotáhne,ale potom to můe klidně rát gumy. |
| |
| |