Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
benjamin
16.07.2011 22:13 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
cau.. prosim prosim.. vracel jsem se do Cech a nekde pred hranicema se mi objevila hlaska DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY.. motor jeste chvilku bezel a pak se za mnou zacalo kourit a po chvilce uz jsem stal a nemohl se uz ani rozjet.. nasledoval odtah a servis, vymena egru a vynulovani pocitace...
Nasledne jsem ujel asi 200km a hlaska se objevila znova... znovu servis, ale na diagnostice zadny problem nebyl..pouze chybove hlaseni.. nechal jsem ho vynulovat, ale za dalsich 100 km naskocila znovu. Auto tahne paradne, nedusi se ani nekouri, ale ta hlaska na displeji je tam stale.. Prosim poradte mi jestli s tim muzu jet na 3 nedele do zahranici? jeste pred chvilkou jsem to byl projet a ten motor jede 190 bez problemu.. muze to byt pouze chyba senzoru, ktera mi v pouzivani auta nebude ten mesic vadit? Dekuji za kazdou odpoved

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
© 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator 0.697s