quattrop
|
08.07.2011 17:05 -
Re: Mapy Navigace / C5 I 2001-2003 (VDO, RT2, RD3 ...)
|
|

|
Ty mapy pouívám asi 14 dní. Jsou ta očividně aktualizované silnice (viz např. obchvat Prahy). Pokud si dobře pamatuju, tak jsem někde četl, e jsou mení, protoe neobsahují hlavní silniční tahy Evropy - pro ty zvlátní samostavné CD. Zajímavé taky je, e samotné stránky pro update Citroen map (citroen.navigation.com) od Navtequ mají pořád jen loňskou verzi, ale pokud tam zadám Peugeot 607 rv 2002, tak mi to nové mapy nabídne.
Ale teď zkuenosti. Zdá se mi, e s novými mapami mi navigace někdy dost zle vypočítává trasu. S nastavenou nejkratí trasou mě stejně táhla zbytečně okolo (Cca 120km trasou místo 100 km) a správně se zorientovala a navigovala mě, a kdy mi zbývalo do cíle asi 70 km a tou původní okolo to bylo pořád dost přes 100km. Potom mě při nejrychlějí cestě do jedné části Brna (Slatiny) hnala z dálnice zbytečně u na sjezdu o jeden dřív, kdy vyuití a dalího sjezdu u letitě bylo snad i kratí a rozhodně mnohem rychlejí... Mám pocit, e tu samou trasu vypočetla v předchozích mapách dobře. |
| |
| |