vilous
|
26.06.2011 18:54 -
Re: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
|
|

|
Naprostý souhlas s Mikra. Likvidace signálu ne, ale oslabení je patrné. Měl jsem v mobilu a při přechodu z minulého auta na stejném místě signál nabíhal později nebo vůbec, občas se za jízdy ztrácel i v nijak extrémně stíněném terénu.
Je to ale i umístěním. U minulého auta jsem si lajznul dát to přícuckou na sklo, ale C5 ho má tak ikmo, e tam si to nelajznu. Navigace přicucnutá na sklo (pokud není nějaký extrémně dlouhý drák) tak zásadně zasahuje do zorného pole předního okna, e by to nespolkl moná ani český poli, německy mluvící nechci drádit u vůbec.
Vyřeil jsem jednodue - čínská navigace 6" kino za 2000 Kč. Má přijímač GPS IV. generage a chytá mi to signál i v paneláku 5m od okna, v autě i na podlaze a to skoro hned, kdy pustím za jízdy, tak se po chvíli chytne i za jízdy! GPS mám na nalepené ploce přímo na palubce těsně nad středovými výdechy vzduchu - ideální pohled a neruí přední okno - v jiném vláknu o GPS jsem dal foto.
Zase ale fakt nehicujeme. Zastavil jsem včera na odpočivadle a za mnou stejně stříbrné audi a hučela mu klima a já měl v autě 22 bez klimy. Nebo tam chtěl mít 17 |
| |
| |