Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Engine tunning - Steinbauer
najk
22.06.2011 23:02 - Re: Engine tunning - Steinbauer
99
zico napsal(a):
Pre zábudlivých výah z pravidiel diskusného fóra
"Chtěli bychom Vás požádat o dodržování tématu vybraného fóra a jeho pravidel. Každý uživatel Fóra by se měl k ostatním chovat tak, jak si sám přeje, aby se chovali ostatní k němu. Ve Fóru existují pravidla, která slouží k udržení výměny názorů mezi uživateli bez komplikací a zachování Fóra jako užitečného a konstruktivního místa."

neměj strach guma hlídá, zatím v normě, nikdo nikoho neponižuje, neuráží a řeč se pořád točí kolem čipa a dejla

4 zhrado_: můžeš mi označit nicka, který skáče???? hned ho smáznu, zatím jsem postřehl pouze jeden rozčílenější příspěvek (samotný zakladatel vlákna)

4 lipáku: tady zřejmě odpověď nedostaneš, jsem přesvědčen, že většina členů tohoto clubu je konzervativní co se týče čipování a tuňákování týče, asi bych hledal na forech, kde se tím spešl zabývají a jinak jednoho znám je to: .link. na fotce auta možna zjistíš firmu kde dělá, ale je to vyšší liga , jestli by si o to vážně stál, jsem schopen sehnat tlf. (zařizoval jsem mu bydlení na srazu na Astře) tady odkaz: .link. je to ten vpravo dole a je tam i kontakt, klidně se na mně odvolej, myslím, že by ti mohl odpovědět na tvůj dotaz

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator