najk
|
22.06.2011 23:02 -
Re: Engine tunning - Steinbauer
|
|

|
zico napsal(a): Pre zábudlivých výah z pravidiel diskusného fóra 
"Chtěli bychom Vás poádat o dodrování tématu vybraného fóra a jeho pravidel. Kadý uivatel Fóra by se měl k ostatním chovat tak, jak si sám přeje, aby se chovali ostatní k němu. Ve Fóru existují pravidla, která slouí k udrení výměny názorů mezi uivateli bez komplikací a zachování Fóra jako uitečného a konstruktivního místa."
neměj strach guma hlídá, zatím v normě, nikdo nikoho neponiuje, neuráí a řeč se pořád točí kolem čipa a dejla
4 zhrado_: můe mi označit nicka, který skáče???? hned ho smáznu, zatím jsem postřehl pouze jeden rozčílenějí příspěvek (samotný zakladatel vlákna) 
4 lipáku: tady zřejmě odpověď nedostane, jsem přesvědčen, e větina členů tohoto clubu je konzervativní co se týče čipování a tuňákování týče, asi bych hledal na forech, kde se tím spel zabývají a jinak jednoho znám je to: .link. na fotce auta mona zjistí firmu kde dělá, ale je to vyí liga , jestli by si o to váně stál, jsem schopen sehnat tlf. (zařizoval jsem mu bydlení na srazu na Astře) tady odkaz: .link. je to ten vpravo dole a je tam i kontakt, klidně se na mně odvolej, myslím, e by ti mohl odpovědět na tvůj dotaz |
| |
| |