Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
vilous
09.06.2011 09:47 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
99
Chtěl jsem vznést několik dotazů pomocí SZ, ale když nefunguje, tak píši sem. Mám problém, který tu popsali minimálně 3 uživatelé, ale jak je "dobrým" zvykem, tak nenapsali výsledek - čím a za kolik to vyřešili.
Mám záhadné drobné klepání na drobných nerovnostech podobně (jak už tu též bylo psáno) jako by byl bordel v kufru (kontroloval jsem). Podobně u minulých aut dělal plandající výfuk, ale auto jsem zvednul a vše osahal a oklepal - nic okatě volného. Nic nevrže, velké propérování OK, cloumání s autem v klidu daný zvuk nepřivodí.
Naprostá většina příspěvků v tomto vláknu vede k výměně ložisek ramen, tak už se na to psychicky připravuji, již jsem objednán v Autoportu. Já tuším, že to nebude zrovna zdarma, ale sám na takové věci nemám prostředky a náladu. Píši sem jen pokud má někdo zkušenosti, že to může být něco menšího.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator