jruze
|
03.06.2011 09:05 -
Re: Propadani brzdoveho pedalu
|
|

|
Alex71 napsal(a): No jasně,e jsem myslel válečky.Ty svoje třmeny jsem výměným způsobem odevzdal při odběru repasovaných.Nestavěl bych je do pozice "odborníku".Je to firma,která se zabývá prodejem a servisem jiné značky,ne je citroen.Navíc mají zkuenosti s vlastní stájí závodních aut a tudí razí troku jinou strategii při opravách tak důleitých věcí jako jsou brzdy.Zkrátka mi sdělili,e takové domácí "garáové" repasování brzdičů nemá cenu.Jsou to kamarádi a opravdu nemají potřebu mě okubat ani jinak pokodit.Je pravda,e s citroeny nemají moc velké zkuenosti,ale snad se jim to podaří vyřeit.
No taky jsem dříve dělal mechanika závodnímu jezdci a můu ti říct e se tam dělá spoustu věcí ,,na koleni"- tam se seřizuje(nastavuje) i účinnost brzdného tlaku mezi přední a zadní nápravou(a to někdy i na konkrétní závod) a brzdy se tam řeí tak jak píe Jumep - take a tam přijede přítě dostane ty své původní zase zpět jako repasované za ty co tam bude mít a kteé budou neopravitelné .Nechápu proč by se musely mněnit brzdiče po sjetí desek na plech? A e se ,,sekali" - kadé hodně vysunuté prasátko(váleček) se seká ne ho zasune víc dovnitř-protoe má krátké vedení-po zasunutí je to OK(pokud není vyrezlé stačí jen přeletit,vyčistit případné nečistoty pod gumičkou a sloit(správně)-jestli takle dělají ty jejich speciáli tak jezdí okruhy a dlouho protoe potom nemohou zastavit |
| |
| |