Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy se startováním - HDi
Tony_Z
27.05.2011 11:09 - Re: Problémy se startováním - C5 I 2,2HDi
Za?iato?n?k
Jemné zajiskření tomu neublíží. Maximálně by ti to mohlo připéct relátko, kdyby jsi to tam držel dlouho a zároveň, by ti to žhavilo, což se ale nemohlo stát, protože při těch teplotách, co byly včera to nežhaví.

Loni v létě jsem chtěl změřit napětí na žhavičkách a nic jsem nenaměřil. Myslím, že se mi ukazovalo něco kolem 2V, což je málo. Až po ručním sepnutí relátka tam naskočilo 12V z baterky. Na podzim, když klesly teploty, se za 1. začala kraoučce rozsvicovat kontrolka žhavení a za 2. se na svíčkách objevilo požadované napětí. Od určitých teplot to prostě nežhaví a proto ti kontrolka nesvítí. ( Pokud ti v zimě svítila, tak bych si počkal až se ochladí. A kdyby se ti ani potom nerozsvítila, tak by mohla bejt prasklá ).

P.S. to zajiskření bych tipoval na ty 2V, co tam jsou i přes to, že zrovna nežhaví. Jen nevím od kud se berou. To už je otázka na někoho způsobilejšího . Taky jsem s tím šaškoval, že mi nesvítí kontrolka a že je něco špatně , tak jsem jen vyhodil peníze. Vše bylo v pořádku.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator