.45acp
|
20.05.2011 21:34 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Tak u jsem taky majitelem C5. Je to 2,2 HDi Exklusive r.v. 2002. Najetých 105 tis. určitě není tak docela pravda. Nějaký kvalifikovaný mejd to vymazal úplně vude. Na diagnostice asi nejtěí závada - porucha relé havení, jinak asi drobnosti jako anténa, čidla tlaku v kolech apod. Nikde nic nemlátí, na bouračku to taky nevypadá. Auto bylo dovezeno v r.2006 ze SRN a asi někde tady dolo ke stočení. Jinak kilometry podle předaných dokladů docela logicky narůstají, gumy na pedálech nevykazují velké opotřebení. I servisní kníka ze SRN končí na konci roku 2005 s 10 tis. km. Tak je moné, e nějaký soudruh z NSR neudělal chybu a poctivě kilometry stočil i s vymazáním v diagnostice.
Jak se říká odříkaného chleba největí krajíc, tak jsem naftu nechtěl, spí benzín, ale nakonec mám nafák i s FAPem. Předchozí čtyři auta jsem měl bílá a taky se mi bílá nejvíc líbí. Nejmíň se mi líbila edivá, tak mám edivou. U si ale zvykám. Při koupi starího auta si zas nejde vybírat je podle barvy. Bohuel ti co si kupovali před lety nová auta asi neměli ádnou fantazii, kdy vichni chtěli edivé.
V úterý jedu na rozvody, olej v motoru, filtry a pak doufám, e pojezdím zas aspoň 11 let bez větích problémů jako s předchozím ZX. |
| |
| |