Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
morys
12.05.2011 21:20 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Kulda napsal(a):
mám C5 II- 2.0i 16v a nacpal jsem tam LPG cca. před měsícem. jsem trochu zklamanej počátečními problémy, ale s podporou "místních" zachovávám chladnou hlavu a čekám na doladění. jinak, benzín jsem hledal právě kvůli možnosti nacpat tam plyn, protože jsem za poslední 3.5 roku nenajezdil víc než 12tisíc km. a to jsem měl Xantii 1.9Td. ale i přes tuto dobrou zkušenost s naftou, viz. negativní perspektiva ve vývoji cen PHM jsem pro LPG. pokud mě C5 vydrží 8 let, budu ju mít 8 let, a návratnost nové montáže LPG, systému sekvenčního vstřikování, při ušetřené 1koruně/km a nájezdu 10tisíc km/rok je 2.5 roku! pokud tedy každoroční revizi a seřízení atd. budu považovat za provozní náklady, které má každé auto.
A jízda se 140 hřebcama pod kapotou(možná kvůli snížení výkonu díky LPG -135?) na LPG je stejně pohodlná, svižná, schopná akcelerace, jako u nafáků! a při ceně, teda v Brně, od 16.20 - 18.50/litr LPG to je za pusu! .

Mám na to podobný nazor jako ty.Akorát to bude mé první auto tak to asi moc prožívám.Mužu se zeptat co jsi měl za trable s tím Lpg.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator