morys
|
12.05.2011 21:20 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Kulda napsal(a): mám C5 II- 2.0i 16v a nacpal jsem tam LPG cca. před měsícem. jsem trochu zklamanej počátečními problémy, ale s podporou "místních" zachovávám chladnou hlavu a čekám na doladění. jinak, benzín jsem hledal právě kvůli monosti nacpat tam plyn, protoe jsem za poslední 3.5 roku nenajezdil víc ne 12tisíc km. a to jsem měl Xantii 1.9Td. ale i přes tuto dobrou zkuenost s naftou, viz. negativní perspektiva ve vývoji cen PHM jsem pro LPG. pokud mě C5 vydrí 8 let, budu ju mít 8 let, a návratnost nové montáe LPG, systému sekvenčního vstřikování, při uetřené 1koruně/km a nájezdu 10tisíc km/rok je 2.5 roku! pokud tedy kadoroční revizi a seřízení atd. budu povaovat za provozní náklady, které má kadé auto.
A jízda se 140 hřebcama pod kapotou(moná kvůli sníení výkonu díky LPG -135?) na LPG je stejně pohodlná, sviná, schopná akcelerace, jako u nafáků! a při ceně, teda v Brně, od 16.20 - 18.50/litr LPG to je za pusu! . 
Mám na to podobný nazor jako ty.Akorát to bude mé první auto tak to asi moc proívám.Muu se zeptat co jsi měl za trable s tím Lpg. |
| |
| |