Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
tezkac
12.05.2011 12:03 - Re: Koupě Citroenu C5
99
ahoj, koukám jak hodně nafáků pomlouvá plyn...kolik jste s plynem hoši najezdili, že toho tolik víte?

já když jsem kupoval auto, tak jsem se rozhodoval mezi HDi a LPG, a nakonec kvůli levnějšímu provozu vyhrálo LPG (je to už moje třetí auto na plyn), pro mě bylo skoro nejdůležítější náklady na 1 km protože najezdím ročně 35t km
určitě je nevýhoda menší kufr (protože tam mám rezervu), ale to naštěstí vadí pouze párkrát do roka když jeud na dovolenou nebo spím v autě, dále musíš častěji tankovat a mᚠmenší dojezd na nádrž než HDi, a taky nemají LPG rádi v některých servisech
nafta je určitě úžasná na krouák, ale zase je dražší a složitější na údržbu, a pokud se ti vysype turbo, vstřiky, apod tak je i dost drahá

každý si musí vybrat sám co chce a peferuje, ale pokud najedeš 15.000 km ročně tak si klidně kup i benzín, nové lpg pouze pokud si auto nechᚠdlouho a zaplatí se ti to, počítej že musíš naject 40t km na LPD než se ti zaplatí instalace (když nechᚠdělat novou), pokud už koupíš s přestavbou tak je to asi nejlepší volba, ale počítej že auto bud emít dost km

štastnou ruku při výběru

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator