tezkac
|
12.05.2011 12:03 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
ahoj, koukám jak hodně nafáků pomlouvá plyn...kolik jste s plynem hoi najezdili, e toho tolik víte?
já kdy jsem kupoval auto, tak jsem se rozhodoval mezi HDi a LPG, a nakonec kvůli levnějímu provozu vyhrálo LPG (je to u moje třetí auto na plyn), pro mě bylo skoro nejdůleítějí náklady na 1 km protoe najezdím ročně 35t km
určitě je nevýhoda mení kufr (protoe tam mám rezervu), ale to natěstí vadí pouze párkrát do roka kdy jeud na dovolenou nebo spím v autě, dále musí častěji tankovat a má mení dojezd na nádr ne HDi, a taky nemají LPG rádi v některých servisech
nafta je určitě úasná na krouák, ale zase je draí a sloitějí na údrbu, a pokud se ti vysype turbo, vstřiky, apod tak je i dost drahá
kadý si musí vybrat sám co chce a peferuje, ale pokud najede 15.000 km ročně tak si klidně kup i benzín, nové lpg pouze pokud si auto nechá dlouho a zaplatí se ti to, počítej e musí naject 40t km na LPD ne se ti zaplatí instalace (kdy nechá dělat novou), pokud u koupí s přestavbou tak je to asi nejlepí volba, ale počítej e auto bud emít dost km
tastnou ruku při výběru |
| |
| |