Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
troll
12.05.2011 00:32 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Při vybírání c5 jsem je taky navštívil. Autamost je zvláštní dovozce co ani nemá svůj prostor/autobazar, ale má několik "krasavců" v komisi v nedalekém autobazaru za Mostem. Přesto, že sem s nim byl na prohlídce předem domluvený tak se ani neukázal a pouze mi odkázal na tamního bazarníka. Německá serviska bez razítek psaná vždy stejným písmem a stejnou propiskou, bouchání v zadku svědčící o stavu ložisek v ramenou, a trochu problém to natočit...vybitá baterka svědčila o délce uskladnění. Dokumenty od vozu neukáží neb je to již prý na českém čistopise. rovněž nefunkční otvírání zadního okna (break). Měl jsem sebou jen základní diagnostiku tak mi to bazarník povolil poté co se telefonem ujistil u toho dovozce že může. z rozhovoru jsem vytušil že NB rozhodně nepřipadá v úvahu. primitivní čtečku závad ale povolil. - řídící jednotka panensky čistá ale čtečkou sem se nedostal jinam. takže návštěvu tohoto místa považuju za ztrátu času a peněz za projeté KM. p.s když už jsem se chystal odejít a věděl že sem už teda nikdy nevkročím, ze zvědavosti jsem naznačil že jsem četl na netu (hádejte kde ) cosi o nějakém shořelém autě a ne příliš ochotnému vracení peněz. načež se bazarník plameně rozkecal o tom že ale ty prachy dovozce přece bez problémů vrátil a že jinde by se na to vykašlali a udělal z toho skoro hrdinský čin že ty prachy dotyčnému vrátili.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator