troll
|
12.05.2011 00:32 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Při vybírání c5 jsem je taky navtívil. Autamost je zvlátní dovozce co ani nemá svůj prostor/autobazar, ale má několik "krasavců" v komisi v nedalekém autobazaru za Mostem. Přesto, e sem s nim byl na prohlídce předem domluvený tak se ani neukázal a pouze mi odkázal na tamního bazarníka. Německá serviska bez razítek psaná vdy stejným písmem a stejnou propiskou, bouchání v zadku svědčící o stavu loisek v ramenou, a trochu problém to natočit...vybitá baterka svědčila o délce uskladnění. Dokumenty od vozu neukáí neb je to ji prý na českém čistopise. rovně nefunkční otvírání zadního okna (break). Měl jsem sebou jen základní diagnostiku tak mi to bazarník povolil poté co se telefonem ujistil u toho dovozce e můe. z rozhovoru jsem vytuil e NB rozhodně nepřipadá v úvahu. primitivní čtečku závad ale povolil. - řídící jednotka panensky čistá ale čtečkou sem se nedostal jinam. take návtěvu tohoto místa povauju za ztrátu času a peněz za projeté KM. p.s kdy u jsem se chystal odejít a věděl e sem u teda nikdy nevkročím, ze zvědavosti jsem naznačil e jsem četl na netu (hádejte kde ) cosi o nějakém shořelém autě a ne příli ochotnému vracení peněz. nače se bazarník plameně rozkecal o tom e ale ty prachy dovozce přece bez problémů vrátil a e jinde by se na to vykalali a udělal z toho skoro hrdinský čin e ty prachy dotyčnému vrátili. |
| |
| |