Nazdar. Tak uz mam aj ja C5. 2001 2.0hdi H3.. Aj ked francuzov voobec nemusim lebo je to banda tak uz dlhsie skulim po xantii alebo C5 kvoli pohodliu. Chcel som skor xantiu lebo ta je pohodlnejsia a pre mna krajsia ale nakoniec som nasiel toto za ceelkom slusny peniaz. Ale dost veci neslo. Co ma trapi je to ze to nieje az take makke ako by som si predstavoval. S tym este asi pobojujem. Zatial som riesil toto:
Nefunkcny ventilator na chladici - odhnity konektor na relatkach + nefunkcne odpory ventilatora. Oprava svojpomocne cca 4e naklady
Nefunkcny ventilator v kabine - zhoreny odpor regulacie otacok - vymena za kvalitny odpor z ineho auta - zadara
Nefunkcny airbag - odpalene pasy + riadiacka - pasy zatial odpory a RJ oprava..
Nefunkcne rucicky pristrojovky - oprava svojpomocne zadara..
Svietiaca kontrolka rucnej brzdy - odidene cidlo hladiny brzdovky - zatial nahradene odporom - zadara
Popraskane manzety zadne - vymena - par euro naklady..
Chybajuci LP podblatnik co bol pruser lebo rovno z kolesa striekala voda do sania - nutnost kupit novy asi 25e
Slaby vykon motora - odhnita vaha vzduchu- vymena..
Nenavijajuce pasy - oprava.
Vrzgajuci, praskajuci interier - oprava..
Hrkot zo zadu - oprava..
Dorobenie tempomatu - 2 tlacitka za cca 2e + jeden vypinac
Oprava zamku 5 dveri.
Doplnenie klimy.
Kupa a vymena displeja kvoli palubnemu pc.
Roboty celkom dost ale aspon sa nenudim po poobediach. S predoslim autom bola nuda. za skoro 6 rokov a 100 000km nedalo o sebe vediet Trapi ma este praskanie vo volante ked tocim, to bude asi tyc riadenia. Nakoniec budem aj celkom spokojny. Viem ze citron nieje ziadny zazrak ale je to celkom tiche, priestrane, nezere to vela a hlavne pohodlne. Som zvedavy cim ma prekvapi. Elektrika zatial ok. Hydraulika ok. Keby daco poradite dufam
EDIT: este som zabudol samo sa vypinajuce svetla a niekedy nefunkcny gombik prepinania palub.pc. Tak rozobratie pacok pod volantom a oprava. Zatial idu.