jruze
|
15.04.2011 12:30 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
|

|
citroen5 napsal(a): O nesprávné výce píi já, je to jediná monost kdy to můe být tvrdí ne obvykle. To s těmi tlaky je blábol, tlak na kouli je vyvolán hmotností auta, tlak na nápravě je vude stejný, před membránou i za menbránou.
Tak pročítám staré přízpěvky a některé jsou pozoruhodné a tak mi to nedá :,,tlak před i za membránou stejný" to ciroen5 : poli mi doručovací adresu a já ti polu starý typ koule(ta má vzadu roubek) - ten odroubuj a zjistí jak je tlak stejný před a za membránou.(doporučuji povolovat v ochranných brýlích - je v nich okolo 40 atmosfér a a odskočí ten okrouek a odfoukne ten rez atd.tak to docela bolí).
Abych nehledal dalí přízpěvek : není tam otvírací tlak - je to jak balón - sedne si na ní pronese se- o kolik je záleitost jak je natlakovaná - málo- sedne si a na zem, ta dirka co je u závitové části je v podstatě tlumič.U takzvaných pátých koulí tato část není. (to je praxe-jednou jsem si prohodil koule a omylem jsem místo patné povolil OK : deset minut jsem nic neviděl a těnice jsem mněl po celé hubě) a to jsem povolil zadní (45)přední (CX) má 75. |
| |
| |