jumep
|
10.04.2011 22:05 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
Jindra48 napsal(a): Tak podle diagnostiky, vysoký tlak turba, přicpaný fap, patný nebo horí jeden vstřik. Take výhled na 5-10 tisíc za repas turba, 10 tisíc za vstřiky a 7 tisíc za "vymlácení" Fapu. Vysloveně jsem se ptal, jestli to nemůe být problém podtlaku, tvrdil e určitě ne. Dnes jsme u bratránka v dílně vymontovali a propláchli FAP (podruhé, jednou jsem to dělal kdy jsem auto koupil před 2 roky). Turbo se zdálo být v pořádku - chodila ta hřídelka i kdy těce a kdy u jsem to pomalu vzdával nael jsem kousek od turba na černé plastové přírubě (řejmě ERG ?) prasklé gumové kolínko. Po výměně zatím ve OK, jsem nadený.
podla toho co pises na zaciatku, tak si najdi iny servis
vysoky tlak turba = netesnost podlaku ako pise jruze
fap = je to fakt taky problem dobre to vyplachnut? (samozrejme horuca wapka a hodinu s tym zapasit, potom to je ok) + doliat aditivum, nechapem zmysel toho mlatenia
strik = jeden sam nikdy neni nacaty, ked uz tak vsetky na repas + idealne aj cerpadlo a vyplachnut system ... (to je ale na tebe ci chces investovat, ale osobne si myslim ze toto jedine ma vyznam + vydrz ako nove) |
| |
| |