najk
|
31.03.2011 22:27 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
DOUFAK napsal(a): Servis NENÍ Svazarm - nezaměnovat !!! A pak platí - bez peněz do servisu NELEZ !!! Nic Nového ... 
Václave neodpověděl si mi na dotaz: Popíu - Dobrý den kolik prosím stojí nastevení denního svícení??? No to vypadá na chvilku, hodina za 1200,. take asi 600,- protoe min. na diag. je 1/2 hodka. Zákazník říká dobře, nechám to tady a za chvlku si pro to příjdu, je to kmoné?? Jasně bude to hotové. Dobrý den jsem tady pro tu C5. Je jasný, máme problém, na Vaem autě to nejde přepnout to denní svícení, ptám se technický problém, nebo to PC mého auta neumí a neumonuje??? No problém spíe je, e pan XY marodí. Říkam a ptám se znovu jde to nebo nejde. Odpověď NEJDE. HMM to je divné, ale já vím, e technicky to jde. No a stále dokola a nakonec na mně vybafl, e mně to bude stát 500,- no to neměl dělat, stačil jeden telefonát majiteli a něco ve smyslu dobrá reklama a televize Nova a bylo vyřízeno - pane je gto v pořádku a omlouváme se, e jsem vás mystifikovali a auto na diag. vůbec vzali, kdy nenmí příto,men ten jediný co to snad umí. \To jsem se ptal ví??????. A Svazarm moc dobře znám a proto e jsem nebyl členem tak jsem taky musel nějakou symbolickou kačku dát do kasičky . A Ty si přesvědčen, e měli nárok na zaplacení něčeho co neuměli a hlavně neudělali????? Je trní ekonomika, tzn. něco za něco, |
| |
| |