Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
pateson
24.03.2011 18:29 - Re: C5 z Unicars Zlín
99
Zdravím všechny, stručně řečeno s autem spokojený jsem, s Unicars již ne Slibovali daleko více než splnili, alespoň platilo, že auto je celkem v pohodě.
Vyvážení kol pomohlo až v neznačkovém servisu v Polsku (na české ceny za pakatel a kvalitně), nakonec jsem při výměně na zimni zjistil, že pneu už mají přes 4 roky a jedna měla jiný rychlostní index (ačkoliv stejná guma...) Nechal jsem vyměnit rozvody ve 130000 pro jistotu a olej. Od nákupu ujeto 10000 km a auto jezdí a je spolehlivé (jedno zamrznutí nafty v zimě, vinou uživatele . Minulý týden kontrola náprav a vše je v pohodě (úměrně nájezdu).
Ačkoliv mi v Unicars tvrdili, že jsou všechny kapaliny v pořádku, LDS bylo málo, po doplnění drží. Nyní pouze zlobí kontrolka naplnění nádržky ostřikovače, furt ukazuje málo.

Chtěl jsem auto prodat z finančních důvodů (ačkoliv taková pohoda pro moji pochroumanou páteř nebyla ani ve Volvu 850), ale nakonec jsem nechal odpravit FAP a asi to nemá cenu prodávat, ztráta příliš velká- vlastně ani nevím jaká by mohla být cena dnes?.

Jen tak pro info poslední cesta Krakow Zlín (v první polovině března) při pohodové jízdě spotřeba 7,0 l/100 (automat 2,2 HDI a to ještě se značně přicpaným FAP, menší procento cesty dálnice).

Jizdní vlastnosti celkem v pohodě (sporák to není, občas je na divných nerovnostech poněkud neklidnější), v zimě mi vadila nemožnost projet zatáčku smykem no co už - za pohodlí se platí.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator