jimhawkey
|
24.03.2011 08:20 -
Re: Motor běí na 3 válce / C5 I 2.0i 16V
|
|

|
ahoj. jsem majitel cca měsíc a musim říct, e paráda. tříválec mám bohuel taky. půl minuty po startu se třese, dalí dve minuty a je to ok. horí je to současně se zapnutym odmraováním. to to hodí i hláky porucha katalyzátoru a antipolution faulty. natankoval jsem vervu100+čistící aditivum od sonaxu a pocitově se "třes" zmírnil, ale zcela nezmizel. hláky to zatím neházi. svíčky mám nové, tak teď to hodim na diagnostiku a uvidim. litou asi nic nezkazim. je to mení zlo, ne se vrtat hned v motoru. jak jsem se tak různě ptal a celé to tu pročetl, tak nikdo u těch 2.0 16v neví co to konkrétně způsobuje. jeden svíčky a lita, druhý vstřiky, třetí rovnou hydrotely. no představa děsná. no a by toho nebylo málo, tak teď mi začíná kolísat volnoběh-tedy pomalu padají otáčky např při řazení. vdycky se to zasekne kolem 1500 a pak teprve spadnou. občas je to vopruz kdy brzdim motorem a auto jetě chvíli tlačí dopředu
jinak je to neskutečná kára a i kdy moje drahá polovička je otrávená z těhle "drobností"jetě víc ne já, tak měnit nechci. koda jen, e nemáme tolik peněz na dalí opravy kadopádně kdyby se mi to náhodou podařilo vyřeit, tak dám vědět. |
| |
| |