nesztor
|
19.03.2011 18:25 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Ahojte!
Dnes som sa tu zaregistroval, lebo v najbliích dňoch by som rád kúpil C5 s dieselovým motorom.
Niekde na nete som naiel dos podrobný a aj odborný návod, čo a ako skontrolova pri kúpe, ale rád by som sa spýtal na názor majitežov. Auto potrebujem na cca.70% na jazdu mimo mesta, týdenne cca.300 km. Mám vyhliadnutý HDI 2.0 aj HDI 2.2. Chcem sa spýta na spotrebu pri normálnej jazde v rámci zákona a jedno HDI 2.0 má automat, je to ročník 12/2003....aké sú tie automaty a o kožko to má vyiu spotrebu. Resp. či je lepie 2.0, alebo 2.2 - nechcem auto na preteky, ani v ňom nosi tehly ...automat, alebo manuál?
Ak auto kúpim, tak by som chcel vymeni okrem oleja a filtrov, aj brzdy, kotúče, rozvody, napínacie kladky, náplň do klímy...proste vetko, aby ma auto nenechalo na ceste. Kožko mám ráta na výmenu?
Ete sa chcem spýta na turbo a servo, akú to má ivotnos, kedy to odchádza a kožko stojí napr. repas.
Ak by mi nejaký odborník poradil, na čo si dáva EXTRA pozor pri kúpe C5, okrem tandartných postupov kontroly pri kúpe. Ktorý ročník je ok a pod. Ja auto mám /Volvo V50 r.v.2006/, ale potrebujem ete niečo väčie /...mono C5 combi/ a uvaujem od r.v.2000 a cenovo do max.4000.-EUR.
Pozeral som aj iné značky, ale C5 sa mi zdá cenovo dostupné, pohodlné a vežké....o.i. sa páči manelke a paradoxne model pred faceliftom
Ďakujem za rady |
| |
| |