Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
nesztor
19.03.2011 18:25 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Ahojte!
Dnes som sa tu zaregistroval, lebo v najbližších dňoch by som rád kúpil C5 s dieselovým motorom.
Niekde na nete som našiel dos podrobný a aj odborný návod, čo a ako skontrolova pri kúpe, ale rád by som sa spýtal na názor majitežov. Auto potrebujem na cca.70% na jazdu mimo mesta, týždenne cca.300 km. Mám vyhliadnutý HDI 2.0 aj HDI 2.2. Chcem sa spýta na spotrebu pri normálnej jazde v rámci zákona a jedno HDI 2.0 má automat, je to ročník 12/2003....aké sú tie automaty a o kožko to má vyššiu spotrebu. Resp. či je lepšie 2.0, alebo 2.2 - nechcem auto na preteky, ani v ňom nosi tehly ...automat, alebo manuál?

Ak auto kúpim, tak by som chcel vymeni okrem oleja a filtrov, aj brzdy, kotúče, rozvody, napínacie kladky, náplň do klímy...proste všetko, aby ma auto nenechalo na ceste. Kožko mám ráta na výmenu?

Ešte sa chcem spýta na turbo a servo, akú to má životnos, kedy to odchádza a kožko stojí napr. repas.
Ak by mi nejaký odborník poradil, na čo si dáva EXTRA pozor pri kúpe C5, okrem štandartných postupov kontroly pri kúpe. Ktorý ročník je ok a pod. Ja auto mám /Volvo V50 r.v.2006/, ale potrebujem ešte niečo väčšie /...možno C5 combi/ a uvažujem od r.v.2000 a cenovo do max.4000.-EUR.

Pozeral som aj iné značky, ale C5 sa mi zdá cenovo dostupné, pohodlné a vežké....o.i. sa páči manželke a paradoxne model pred faceliftom
Ďakujem za rady

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator