Darja
|
18.03.2011 18:34 -
Re: Letní pneu na C5
|
|

|
TomasT: neodporuju si. Pochop, e pokud NEJSI schopný svoje auto obout do gum, které má jako ZIMNÍ (tento údaj, je velmi důleitý, nebo letní ádnou vyjímku nemají) přikázané, pak takovou vyjímku UVÍTÁ. Samozřejmě, pokud by ta vyjímka nebyla moná, obuju gumy takové, jaké mám. Holt bych za gumy utratila dost, ale já na autě neetřím.
Dělám v autobrani dlouho, spadly mi do klína i pojistné události a VÁM dvěma přeju, a Vám ta auta někdo zboří a potkáte pojiováka vola (a e jich je!) a nedostanete ani korunu. Pak budete fňukat a plakat, jakej je ten svět nespravedlivý. Béééé béééé oklivá pojiovna... Úplně to vidím HAHAHAHA
Jenom matete jiné členy klubu. Já vědět o autech kulový, tak z Vaich názorů mám hlavu jako balón. Směrodatné jsou prostě údaje v TP, hlavně pro pojitovny. A protoe je sice C5 u starej pelech, furt je lepí mít ve tak, aby v případných potíích jsem vyvázla bez viny a alespoň s nějakou korunou, ne uetřit na gumách 500Kč a mít vrak v hodnotě nula nula hovno.
Začíná mi chybět autodiag, ten by to tasdy roztípnul... a peprně. Já jsem k této témě řekla ji ve, co je důleité. Je to podpořeno dlouhou praxí s likvidací pojistních událostí u nás v servise a dokonce i dnení konzulatcí s likvidátorem, který se po přečtění této diskuze pár názorům vysmál. |
| |
| |