pekac
|
10.03.2011 21:15 -
Staré známé - DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY (DSF)...
|
|

|
Zdravím, loni na podzim začala anabáze s mou C5 II 2.0 16 V r.v.2005. Za ranního mrazíku jsem nastartoval a po cca 20-ti vteřinách začal motor jet jakoby na tři válce - a zdechnul.Přitom se objevilo hláení DSF. Následovala diagnostika - chyby - regulace bohatosti směsi, zapalovací lita, čidlo na vačce. Postupně se ve výe uvedené vyměnilo za nové. Výsledek NULA!!! Auto jede sice lépe - nejde na tři válce, ale otáčky lítají při studeném startu (okolní teplota pod nulou) tak 600-1300, po kadém startu se objeví opět DSF. Jediného, čeho jsem si viml je, e pokud je +8 C a více, tak se hláka sice objeví, ale otáčky drí jak přibité. Při zahřátém motoru ádné problémy nepozoruji. Přiznám se, e nejsem ádný domácí opravář. Proto bych velice uvítal kontakt na nějakého automobilového Dr.House. Navtívil jsem u asi est servisů (značkových i ne) a co člověk to názor, tzn. lambda sondy, katalyzátor, hlavní řídící jednotka atd..Aktuálně diagnostika hlásí "regulace bohatosti směsi a směs příli bohatá. Děkuji předem za rady a zároveň děkuji za trpělivost při čtení příspěvku |
| |
| |