Tak koukám na fotky, přijde mi na 1. pohled e na 2,2 HDi je to základní výbava, přední pravé a zadní levé kolo mají 3 stejné rouby a 4. roub je nějaký jiný (podle fotky) a nic proti... podle detailní fotky kola (7. fotka v pořadí) mi to přijde jak originální rouby z FORDu.(Ty jsem měl takhle chromované). Hliníkové kola od Citroenu mají rouby které přitisknou hliníkáče rovnou plochou a plecháč konusem... kdeto FORDí rouby měly jen ten konus a to by pak hliníkáč od Citríse mohlo pokodit (roztahovat, deformovat upínací plochu díry). POZOR ! Viml jsem si na fotce 5. v pořadí e má patně montované kola - tedy pneu podle ípového vzorku je montované na jízdu couváním a ne do předu... Prohodit mezi sebou kola - levá strana s pravou, aby vzorek byl otočen správným směrem. Řadící páka je vyměněná... je tam navíc díra mezi řadičkou a koenkou. (Proč to asi měnil ???) nápis HDi 16 je správný, protoe se jedná o 16 ventilový motor.... akorát do nádobky z brzdovou kapalinou bych ji za a) doplnil ... b) zkontroloval případně vyměnil brzdové obloení (a případně kotouče - podle stavu) a vyměnil brzdovou kapalinu DOT 4 (interval kadé 2 roky). Jinak v motoru to vypadá hezky... krásně vyčitěný 100 000 mil na tachometru = nějakých 160 000 km ?
To tak, moc těch fotek není...