Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
JirkaŘ
10.03.2011 07:06 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Tak koukám na fotky, přijde mi na 1. pohled že na 2,2 HDi je to základní výbava, přední pravé a zadní levé kolo mají 3 stejné šrouby a 4. šroub je nějaký jiný (podle fotky) a nic proti... podle detailní fotky kola (7. fotka v pořadí) mi to přijde jak originální šrouby z FORDu.(Ty jsem měl takhle chromované). Hliníkové kola od Citroenu mají šrouby které přitisknou hliníkáče rovnou plochou a plecháč konusem... kdežto FORDí šrouby měly jen ten konus a to by pak hliníkáč od Citríse mohlo poškodit (roztahovat, deformovat upínací plochu díry). POZOR ! Všiml jsem si na fotce 5. v pořadí že má špatně montované kola - tedy pneu podle šípového vzorku je montované na jízdu couváním a ne do předu... Prohodit mezi sebou kola - levá strana s pravou, aby vzorek byl otočen správným směrem. Řadící páka je vyměněná... je tam navíc díra mezi řadičkou a koženkou. (Proč to asi měnil ???) nápis HDi 16 je správný, protože se jedná o 16 ventilový motor.... akorát do nádobky z brzdovou kapalinou bych ji za a) doplnil ... b) zkontroloval případně vyměnil brzdové obložení (a případně kotouče - podle stavu) a vyměnil brzdovou kapalinu DOT 4 (interval každé 2 roky). Jinak v motoru to vypadá hezky... krásně vyčištěný 100 000 mil na tachometru = nějakých 160 000 km ?
Tož tak, moc těch fotek není...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator