jumep
|
06.03.2011 20:04 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
1. u H3, tj. bez tlacitka sport neni co testovat, pokial sa to dviha a nic netecie - vzadu vpredu, musi byt vsetko suche... neni skratka co
u h3+ (sport) bez diagnostiky aj tak moc neotestujes, len mozno subjektivny pocit ci spinaju alebo nespinaju regulatory
2. diagnostika nieco povie a potom stav km
3. o5., diagnostika a hodnoty
4. podla toho kde zabera, ak hore, ma dost za sebou
5. kontrolky svietia vsetky (okrem smeroviek atd.) a postupne pozhasinaju, po nastartovani a priputani sa nema svietit nic, esp nejako testovat je problem, ale ak nehlasi poruchu, neni co riesit, snad len pri hrabavom rozbehu by malo zabranit preklzovaniu kolies a blikat kontrolka
6. stav zadnych ramien, klimatizacie, zadnych strmenov, hadic k servu, plastov pod motorom, zbezne pozretie diagnostikou - stav motora a chybovy log / kontrola km .. ale relativne vsetko tu mas popisane co s tym robit ak to je zle, je to skor na vyjednavanie o cene
to co pise Láda, je normalna vec hydractivu, nevidel som zeby niekde to mohlo mat problem, ak sa to dviha, vsetko bude chodit, ak by nechodilo, tak bude vzdy ina zavaznejsia chyba ako samotny hydroblok (napr. by bolo zle abs/esp, nesiel by tachometer .... vtedy by dana funkcia nemusela ist)
proste hydro je to absolutne najposlednejsie kde by som hladal problem |
| |
| |