Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Citronek
06.03.2011 18:00 - Re: Koupě Citroenu C5
99
tak jsem si procetl cele tohle vlakno, ufff dalo zabrat ale jeste mam par dotazu:
1: jak otestovat hydroactiv,samozrejme bez servisu pred koupi?
2: jak zjistim kolik zbyva do pristiho doleti aditiv ? ci dalsiho cisteni FAP (pripadne cena kolik to vyjde v CR v servisu nebo doma)
3: diesla jsem mel zatim jen jednoho 1.9 JDT od Fiatu tak nevim jak to poradne projet ?
4: jde nejak vyzkouset spojka kolik ma zivotnosti pred sebou ? napr. u benzinu zaradim 4.stupen a pomalinku poustim a auto se ma zacit dusit az chcipnout, pri opoptrebovae spojce vydrzi i chvili prokluzovat, takhle jsem to zkousel a opravdu to funguje.
5: vyzkouseni ESP ci dalsich veci ? pri klicku v poloze on maji se rozsvitit vsechny kontrolky ? i kontrolka motoru ?
6: nejake dalsi dulezite info co bych mel vedet co otestovat ?

i kombik nevypada spatne hlavne toho mista tam ale zase jich az tak moc neni.... ale vidim to na HDI 2.0 110k SX nebo exclusive do 160 tkm...
vyber nechci uspechat aktualne mam cim jezdit ale cena benzinu jede nahoru a uz to trosku jde poznat kdyz se nekam dale jede nebo mezi UK-CR to uz je pak palka ...s fiatem sem jel i za 5 litriku dalkove a tohle bych cekal i od C5 , 110-120 km h byto i realne byt mohlo ne ?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator