Citronek
|
06.03.2011 10:48 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
tak o FAP jsem si procetl tady na strance akorat tam v clanku nebylo napsano za jak dlouho dobu se ma menit ? priblizne kolik t km ?
a k cemu je to dobre ze FAP tam bude ? vidim jen dalsi servisni ukon navic a cena aditiva taky neni zrovna mala, jako nejake aditivum do nafty asi bych pridaval ale dat za par litru skoro 3000 kc to se mi zda moc...
kdyz si to shrnu : 90k ma 8v a 151 g/km ?FAP ? , 110k ma 16v a 147 g/km ? bez FAP ? , 136k ma 16v a 170 g/km +FAP
spis bych myslel ze 90k nema FAP a 110k ma FAP ???
nevim koniky navic se vzdy hodi ale uz cekame maly prirustek a na najeke blbnuti uz nemam ani pomysleni hlavne at me bezpecne a trochu omfortne doveze z bodu A do B a tim to konci....
btw vim, ze to je trosku mimo tema ale rocne najezdim 15-20 tkm a myslim si ze nafta uz je pro me idelani volba, vzhledem k tomu ze i dan na auto se tady plati od r.v.2001 podle toho kolik ma auto g/km tak i na tom vidim usporu plus na nafte , provoz nepocitam olej a podobne veci ktere se mi nezdaji u HDI az tak velke, celkove o auta se staram i u benzinu menim filtry drive ktere jeste ani netreba menit.... |
| |
| |