Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Citronek
05.03.2011 23:04 - Re: zvažuji nákup a hledám zkušenosti
99
Zdravim, po ctyrech letech co mam Nissana Primeru 2000 1.8 benzin se sem tam zacinam poohlizet po nejakem novem vozitku a do oka mi padla C5 jedine v HDI od 2002 roku a vyse ( kupovat to budu v anglii takze ceny kolem v prepoctu 40 000 kc ) najeto chci neco kolem 160 t km maximalne (tady se nestaci). Akorat na C5 jsem v posledni dobe cetl az moc pozitivnich veci ohledne hydra perovani apod. v TUV vychazi na peknem 19. miste. a u ADAC jej taky pekne hodnoti podle vyjezdu se k nim temer nevyjizdi.
Takze k veci chtel bych jeste vice info co ten motor ? jo to HDI od peugotu a po prozkoumani ND: repasovaneho turba za 12 000 kc ci vsriky od 2000 kc se mi nezdaji tyto investice az tak zavratne a pripadna vymena by nebyla zdrcujici.
Ale jak je to celkove s autem ? na co si dat pri koupi pozor ? jak nejlepe otestovat hydroactiv ? hledam jakekoliv info...co spotreba HDI ? jaky je rozdil mezi 90k a 110k verzi ? co jsem tak cetl tak po 2.2 HDI nijak netouzim..... diky za kazde info ktere me dokope k rozhodnuti....
nedavano jsem koupil diagnostiku ELM 327 lepe receno jen kabel a muze mi nejak pomoci pri koupi toho auta ?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator