zdenekb
|
26.02.2011 22:39 -
Re: Onboard kamera (DVR do auta)
|
|

|
Mně před pár dny přilo tohle: .link. . 1280x720/30fps včetně zvuku (mono i mení rozliení), úhel záběru 120 stupňů. SD karta, na 4GB se vejde cca 80 minut záznamu v blocích 2, 5 nebo 15 minut. Po zaplnění karty mae nejstarí. Při 5 min blocích chybí mezi bloky cca 3s záznamu. Mono nastavit tak, e po nastartování auta (dostane napájení na ext. konektor) začne automaticky nahrávat, po vypnutí se vypne. Mono nastavit aktivaci pohybem (můe se hodit mimo auto). Kvalita záznamu zhruba odpovídá ukázkám na stránce prodejce (napřímo na větím monitoru je to spí lepí). SPZ je čitelná. kdy je auto tak do pěti metrů pře vámi. Má vlastní baterku, výdr jsem netestoval. Vlastní kamera měří cca 10x6x2,5cm, take za zrcátko by se vela. Nejde pro to vak pouít originál drák s přísavkou, protoe je děsivě humpolácký a nedrí na skle tam, kde je vedle úchytů zrcátka nastříkaný ten černý rastr. V kamerce je klasický stativový závit (1/4"). Zatím zvauju, jak ji jednodue uchytit, aby se dala snadno sundat - napadá mě vyrovnávací kus plastu na kdyt čidla a neodymové magnety. Sama vaí 10 deka. Kvalita záznamu zhruba odpovídá ukázkám na stránce prodejce (napřímo na větím monitoru je to spí lepí). SPZ je čitelná. kdy je auto tak do pěti metrů pře vámi. |
| |
| |