| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nový člen |  |
Ouff
|
26.02.2011 20:10 -
Re: Nový člen
|
|

|
Ahoj, přestoe u tu jsem nějakou dobu zaregistrován, představím se vám a teď, nebo jsem se u definitivně rozhodnul, e si chci pořídit cépětku. Ve výběru mě utvrdilo předevím toto skvělý fórum, kde jsem nael spoustu ikovných informací a hlavně se mi zde vyvrátily určité mýty, např. o (ne)spolehlivosti hydraulickém podvozku.
Co se týče aut jsem naprostej laik, cépětku si chci pořídit jako svoje první auto. Byl jsem teď v ááčkách a kdy mi borec s vánou tváří tvrdil, e to auto není bouraný, ale světlomety přitom byly utopený kdesi v masce, co jsem poznal i já, tak jsem řekl, e z bazaru nikdy, jedině přes inzerát. Věřím, e se tu na poádání najdou lidičky, co mi s finálním výběrem pomůou, nejlépe osobně, za patřičnou úplatu samozřejmě.
V profilu u mám C5 uvedenou, ale to spí abych sem lépe zapadl Jinak kombík a motor 2.0HDI jsou pro mě jasná volba.
Měl bych začátecnickej dotaz, nikde jsem to tu na fóru nenael: cépětka (před faceliftem) má a 8 airbagů, e ano? Můete mi někdo prozradit, kde vude jsou? Kromě toho, u některých nabídek aut jsem viděl třeba jen 4x airbag, jednou dokonce jen 2x - znamená to, e jsou bouraná a tudí jsou některé vystřelené? Díky moc za odpovědi. |
| |
| |