Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
peter777
21.02.2011 12:24 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Dobrý deň , ahojte!!!
Blíži sa čas v mojom prípade viac generačnej výmeny "vozového parku". K mojej X1-e som sa dostal úplnou náhodou . Predtým by ma ani vo sne nenapadlo ,že si budem po japoncovi kupova francúza.
Potreboval som vežké auto so slušnou cenou a výbavou a v rámci možností kombi. Po beznádejnom hžadaní som v jednom z mnoha bazarov zbadal v kúte sa krčiacu X1 1,9TD break. Po prvotnej jazde som sa do nej uplne "bachol" a to podotýkam o týchto autách som vedel len tožko,že existujú. Mal som aj obrovské šastie ,že môj predchodca bol pedant a auto som "zdedil" vo výbornej kondícii. Až po čase som našiel na nete xantiaclub, ktorý mi strašne veža pomohol a pomáha ,čo sa týka bežnej údržby. Ako sa hovorí na dobré si človek žahko zvyká tak po úplnom pobláznení z "houpačky" neprichádza do úvahy nič iné ako C5-a. Dúfam ,že X1-a ešte niečo vydrží ,lebo pravdu povediac ma srdce ahá k C5III 2.0 Hdi. I keď musím podotknú ,že teraz je C5 II s touto motorizáciou v plnej výbave cenovo vežmi lákavá alternatíva.
No mám už tretie auto v poradí ktoré má nad 10 rokov tak to človeka láka do niečoho novšieho.
Pôvodne som mal na mysli 1,6hdi je tak najbližšie k 1,9td,ale po preštudovaní tu odporučaných skúseností som sa rozhodol pre2,0hdi. A tu chcem podotknú ako je dobré ,že existujú takéto fora ktoré užahčia vožbu pri výbere auta aj pre takých laikov ako som ja. Nechcel som písa ako "nový člen" aj keď som tu nový ,bo ešte C5 nevlastním. Tak dúfam ,že čoskoro v dohladnej dobe pribudne k mojej "láske" X1-e (lebo jej sa nezbavím ani keby čo bolo) aj niektorá z C5-k.
A to houpe!!!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator