Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
TomasT
18.02.2011 16:15 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
Za?iato?n?k
draceq napsal(a):
...Při pojezdech po našem tankodromu zvaném silnice se občas při přejezdu nerovnosti ozývají od pravého zadního kola zvuky, co tam nemají co dělat, mám silné podezření na ložiska ramene, ale zase je mi divné, že by to nevydávalo pazvuky při jakémkoliv pohybu ramene... prostě se to ozývá spíš v situacích, kdy kolo dostane ránu (ač ta samá rána na levé straně nevyvolá příslušný pazvuk), ale jakoby to nesouviselo s pohybem ramene.

To samé mi dělala Xantie, ložisko to nebylo (měnili mi je, nic se nezměnilo), u mě to nejspíš bylo uchycení zadního sedálu nebo opěradla (když tam někdo seděl tak se to neozvalo skoro nikdy).
Takže bych se zaměřil na cokoliv v té části auta, co není pořádně upevněné a může při náraze o sebe bouchnout - sedačka, plasty, kabelové svazky ve sloupku, zespoda uchycení trubiček a nádrže, věci uložené u rezervy nebo v boční kapse...

Pokud by bouchalo ložisko, tak by to muselo být viditelné i na pohled, být cítit při houpání auta a ten mechanik by to našel.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator