Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
ajsikcz
17.02.2011 00:12 - Re: Koupě Citroenu C5
99
martoufe napsal(a):
Zdravím všechny C5kaře,doufám,že v přišitích měsících se stanu šastným majitelem C5.
Do jara loňského roku jsem byl šastným majitelem xantie 2.0Hdi 80kw,kterého jsem
prodal formou protiúčtu na novou C4,jenže jsem zjistil v salónu,že má být nový model C4,tak jsem chtěl na ní počkat a prodej zrušil.Teď jsem zjistil,že na novou C4 nebudu mít,tak si chci koupit C5 II rok 2005...
Prostě po pohodové jízdě Xantií na koulích je C5 to pravé,i když nová C4 by si myslím take nebyla špatná volba.
Největší pravděpodobností by se mělo jednat o C5 2.0 HDi , 100 kW,případně C5 1.6 HDi , 80 kW.
Je tady někdo ochotný z Frýdku-Místku,případně z Ostravy kdo by mi pak pomohl z případnou koupi? Rady a případná autodiagnostika?
Občas mají dobré C5 na našem největším autobazaru,akorát se mí zdá,že mají ceny o něco vetší než jinde.
Právě kdysi jsem u nich koupil Xantii dovoz Belgie a byl jsem spokojený,ale už je to přes 8 let.
Tak už vybírám a jestli se zadaří a myslím,že díky tomuhle skvělému fóru určitě,tak od března nebo dubna budu už
právoplatně Vašim členem a šastným majitelem vysněného pohodového vozu.

pokud mᚠzájem dej vědět, prodávám svou ... diagnostiku mám , takže si to můžeš proklepnout .

koukni do inzerce.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator