Bambulák
|
16.02.2011 22:21 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Zdravim vsechny jako novy majitel C5 II Break 1.6 HDi! Privezl jsem si ho sam z Belgie primo ze zastoupeni Citroenu po prvnim majiteli, vyrobeno v prosinci 2007, najeto 60 tisic, a uz mam radu zazitku a dotazu.
Motor 1.6 HDi opravdu neni vykonove nic moc. Patrim ale mezi ty klidne mlade ridice, kterym stacila dokonce i benzinova 1.6i v nenalozene Xantii. Pri nakupu me uklidnila hlavne tehoz dne provedena zkusebni jizda s Mitsubishi Grandis 2.0 TDi, kde ta dynamika nebyla o nic lepsi (tezsi auto, silnejsi motor, takze nula od nuly). Velmi me prekvapilo i zprevodovani C5 - jednicka je hrozne kratka, vubec se na ni nerozjedu a musim hned radit na dvojku. Naopak se mi zda, ze petka je hodne dlouha a nerve to moc ani ve 160 km/h. Nebo to vidite jinak?
Ani pred startem, ani jindy nesviti kontrolka zhaveni. To bude asi tim, ze bude nefunkcni - nepredpokladam, ze by kontrolku tesne pred koncem vyroby modelu zrusili. Dal se mi nelibi vycvachtana packa blinkru, ktera se spatne vraci pri neprecvaknutem blikani doleva, a volant, ktery je pri jizde zcela rovne lehounce natoceny doprava. Cim to muze byt? Auto je jinak jako nove, ale tyhle drobnosti me samozrejme netesi. Casem toho asi pribude, tak se zase ozvu. |
| |
| |