jruze
|
31.01.2011 08:56 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
felix81 napsal(a): Zdar  Mám v něm Lucase Epic a podle dlouhodobých pozorování si bere o trochu víc nafty ne mechanickej Bosh. Mechanického Lucase jsem snad viděl jen na jednom starým modelu.  Zkouel jsem jezdit s mnoha 2.1Td (puč mi to, zkusím jak to jede) Tak mechanickej Bosh je línějí od niích otáček kdeto el. Lucas o poznání ivějí. Ale zase Bosh ten motor roztočí do větích otáček ne ten můj Lucas. Já z toho vytáhnu max. 192kmh kdeto starej Bosh v pohodě překročí 200kmh. Obecně řečeno: el. Lucas je ivějí na rozjezdy kdeto mech. Bosh je dobrej na rychlost. Od toho se pak odvíjí i spotřeba. Bosh jezdil v poho za 5l na 100km. Já toho jetě nikdy nedosáhl.
Notabene ta spotřeba na D1 co jsem tenkrát jel tak jak popisuju výe byla jetě s kompletním výfukem (jeden tlumič pěkně přicpanej) s altíkem na konci ivota a v rychlosti 160kmh. A stěmahle závadama si myslím e ta spotřeba byla dobrá. Ted se schválnně opět zaměřím na spotřebu neb závady byli odstraněny tak sám jsem zvědav o kolik ta spotřeba padne dolů.
PS: čerpadlo jetě nesákne naftu, motor nekouří. chytá na drcnutí při -20, ale stejně při nalítanejch 270 000km u to čerpadlo nebude setelované jako nové. (nechci ho zatim zbytečně nechávat vyndavat)
To jsem netuil e dávali do CX i 2,5 s turbem. Tatík měl 2,5D s čerpadlem z 1,9TD a ralo to úplný prd. Je fakt e ten motor byl příernej lenochod a točil max 3000otáček. 
Zdar F
Do CX dávali 2.2 D bez turba , 2.5 trdI a 2.5trdII . do XM 2.1 D tuím do 94 mech.čerpadla lucas i bosch.Ty auta u víc jak 5.let nemám.(s lucasem to mnělo tuím asi 5.koní navíc - bosch byl zase nezničitelnej) |
| |
| |