Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
31.01.2011 08:56 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
felix81 napsal(a):
Zdar Mám v něm Lucase Epic a podle dlouhodobých pozorování si bere o trochu víc nafty než mechanickej Bosh. Mechanického Lucase jsem snad viděl jen na jednom starým modelu. Zkoušel jsem jezdit s mnoha 2.1Td (puč mi to, zkusím jak to jede) Tak mechanickej Bosh je línější od nižších otáček kdežto el. Lucas o poznání živější. Ale zase Bosh ten motor roztočí do větších otáček než ten můj Lucas. Já z toho vytáhnu max. 192kmh kdežto starej Bosh v pohodě překročí 200kmh. Obecně řečeno: el. Lucas je živější na rozjezdy kdežto mech. Bosh je dobrej na rychlost. Od toho se pak odvíjí i spotřeba. Bosh jezdil v poho za 5l na 100km. Já toho ještě nikdy nedosáhl.
Notabene ta spotřeba na D1 co jsem tenkrát jel tak jak popisuju výše byla ještě s kompletním výfukem (jeden tlumič pěkně přicpanej) s altíkem na konci života a v rychlosti 160kmh. A stěmahle závadama si myslím že ta spotřeba byla dobrá. Ted se schválnně opět zaměřím na spotřebu neb závady byli odstraněny tak sám jsem zvědav o kolik ta spotřeba padne dolů.
PS: čerpadlo ještě nesákne naftu, motor nekouří. chytá na drcnutí při -20, ale stejně při nalítanejch 270 000km už to čerpadlo nebude seštelované jako nové. (nechci ho zatim zbytečně nechávat vyndavat)

To jsem netušil že dávali do CX i 2,5 s turbem. Tatík měl 2,5D s čerpadlem z 1,9TD a žralo to úplný prd. Je fakt že ten motor byl příšernej lenochod a točil max 3000otáček.
Zdar F

Do CX dávali 2.2 D bez turba , 2.5 trdI a 2.5trdII . do XM 2.1 D tuším do 94 mech.čerpadla lucas i bosch.Ty auta už víc jak 5.let nemám.(s lucasem to mnělo tuším asi 5.koní navíc - bosch byl zase nezničitelnej)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator