najk
|
28.01.2011 22:10 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Pepes napsal(a): Dobrý večer.Auto mám od začátku Listopadu a absolvoval jsem s ním 3krát týdně Brno po dobu tří týdnů po dálnice s průměrnou spotřebou 7,3 na sto tam a zpět při dodrení rychlostních limitů.A protoe to je estikvalt tak se mi ta spotřeba nezdála.Několikrát jsem nuloval pc.Právě podle fóra jsem si myslel e stím neumím jezdit(předchozí auta nebudu vechny jmenovat jen namátkou Luguna2,2d Laguna 1,9dci Mondeo2.0tddi kombi)tak si myslím e můu spotřebu srovnávat.Mám takový pocit jakoby se autu nechtělo jít rychle do otáček a dusilo se.Moná je opravdu někde závada i kdy diagnostika kromě(dle zdělení technika)mimo havících svíček je ve ok.Uvidím jak se oteplí jestli půjde spotřeba dolů.Jetě dám před chladič nějaký kryt aby se motor tolik neochlazoval.Třeba to pomůe.Chtěl bych se dostat na spotřebu as poň jako ostatní do osmi.Jinak má najeto 198tis je koupené v Čr a tacho prověřeno přímo v servisu kde auto bylo zakoupeno.
no snad tomu rozumím dobře: jede za 7,3 l/100 a chtěl by si se dostat jako ostatní do 8 l/100, tak nevím kde je hund zakopán, jinak po dálnice 130 je něco jiného ne 90 km/hod a na 6-tý stupeň |
| |
| |