Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
najk
28.01.2011 22:10 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Pepes napsal(a):
Dobrý večer.Auto mám od začátku Listopadu a absolvoval jsem s ním 3krát týdně Brno po dobu tří týdnů po dálnice s průměrnou spotřebou 7,3 na sto tam a zpět při dodržení rychlostních limitů.A protože to je šestikvalt tak se mi ta spotřeba nezdála.Několikrát jsem nuloval pc.Právě podle fóra jsem si myslel že stím neumím jezdit(předchozí auta nebudu všechny jmenovat jen namátkou Luguna2,2d Laguna 1,9dci Mondeo2.0tddi kombi)tak si myslím že můžu spotřebu srovnávat.Mám takový pocit jakoby se autu nechtělo jít rychle do otáček a dusilo se.Možná je opravdu někde závada i když diagnostika kromě(dle zdělení technika)mimo žhavících svíček je vše ok.Uvidím jak se oteplí jestli půjde spotřeba dolů.Ještě dám před chladič nějaký kryt aby se motor tolik neochlazoval.Třeba to pomůže.Chtěl bych se dostat na spotřebu as poň jako ostatní do osmi.Jinak má najeto 198tis je koupené v Čr a tacho prověřeno přímo v servisu kde auto bylo zakoupeno.

no snad tomu rozumím dobře: jedeš za 7,3 l/100 a chtěl by si se dostat jako ostatní do 8 l/100, tak nevím kde je hund zakopán, jinak po dálnice 130 je něco jiného než 90 km/hod a na 6-tý stupeň

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator