Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
M.P
27.01.2011 21:32 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Pepes napsal(a):
Dobrý den.Potřebuji znát vᚠnázor na spotřebu mého auta.Jezdím každý den tak 15km z toho jedu tak 12km po okrsce a pak 3km městem.Spotřeba podle pc 9.3l a dle tankování to sedí +- 0.5l.Zdá se mi spotřeba dost vysoká a to jezdím s lehkou nohou bez vytáčení motoru.Je možné že mám někde nějakou závadu nebo je to normální průměr teď v zimě?

Předpokládám že jedeš z Luk n.J. do Jihlavy a ty 3 kiláky pak po Jihlavě . Dnes navečer jsem to jel taky - byl jsem tam lyžovat , takže auto za ty cca 3-4 hodinky vychladlo . Vynuloval jsem BC a po příjezdu domů jsem tam měl průměrnou 7,7 ( mě to proměřuje v porovnání s počítanou spotřebou o 0,8 - takže reál je 6,9 ) na těch cca 15 kiláků se studeným motorem a pak stání na třech červenejch . Ale já mám o dvě deci menší obsah .
Teď jsem jel ještě nakoupit do Kaufu , takže opět se studeným , cca 6 kiláků tam a pak zpět , a vylezlo to na 8,1 .
Než to padne na "normální" přijatelný cifry , tak budu muset jet aspoň dvě , tři cesty do práce ( jedna cesta po 60 km )

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator