TomasT
|
17.01.2011 10:13 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
|

|
Dan 1 napsal(a): Nezlob se na mne, ale auta která vlastním, mám vdy na to, aby slouila, ne abych slouil já jim. Na předchozím autě jsem řeil jen "běné" závady. To, e C5 (myslím tím r.v.02) je nadprůměrně poruchové jsem ,bohuel, zjistil a po jeho koupi. Svezení s ním je ale bezkonkurenční-podvozek a motor za 1
- pokud jsi kupoval auto nové, je tvá stínost oprávněná
- pokud ne, je moné, e je v tom Citroen nevinně a můe za to předchozí majitel, který před prodejem na závady kalal úplně a nějak vyřeil jen to viditelné.
Jinak obecně - poruchy aut neopravitelné na místě drátem kletěmi a kladivem - s tím se bude muset smířit, ve vech autech je stále více elektroniky a někdy to chce spíe zásah IT odborníka, ne automechanika v montérkách od míru (a změna značky to u nevyřeí, komponenty vem automobilkám dodávají stejní dodavatelé).
V autě s mechanickým ovládáním klapek přímo ručně táhlem by se ti takováhle závada nejspí nestala Já byl na ty klapky upozorněn prodejcem dokonce při koupi v bazaru - nepokouet se měnit proud vzduchu, pokud ventilátor běí naplno, nebo se to ulomí. |
| |
| |