Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
TomasT
09.01.2011 13:39 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Koupil jsem nakonec taky v Praze (druhý pokus o koupi, první byl v Sezimově Ústí) a nedělal jsem z toho složitosti.
Nejvíc jsem dal na dojem z toho auta a bazaru - v autě nic nebouchalo, nemlátilo, nic nikam netáhlo, na hrbolech se chovalo OK, motor běžel pravidelně, táhl ochotně (samozřejmě jsem měl možnost sám řídit), při vizální prohlídce vypadalo udržovaně, nic z něj neteklo. Jediné s čím jsem počítal bylo přední ložisko (nakonec bylo OK, hučely pneumatiky). Prodejce byl slušný, ochotný, žádné lži o autě jsem ho nepřistihl.
Na základě tohoto jsem se hned domluvil se servisem o 2 km dále (zjištěno předem, že tam je), zajel tam s prodejcem, nechal si auto zkontrolovat i na diagnostice, servisní historii (s překvapením, že i najeté km asi sedí) a pak už jen zaplatil a odjel .
Takže jak píšu základem pro mě byl hlavně pocit ze samotného auta, že je OK (nezkažený žádným podlézavým prodejcem), potvrzený prohlídkou v servise.
No a od té doby za 13.000km jen jediná skutečná závada - teplem poškozená podtlaková hadička regulace turba - takovou věc nelze zjistit předem, protože až do okamžiku závady byla funkčně v pořádku - a oprava byla za pár korun.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator