Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Mikra
06.01.2011 21:55 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
Já jsem se jednou bavil na úkor Octávky. Jel jsem z Prahy na Jablonec a na té dlouhé rovině za Mladou Boleslaví jsem předjížděl kolonu osobáků. Jeli asi 120 a já kolem nich proplouval tak do 140ti. V zrcátku vidím, jak se ke mě rychle blíží auto, ale já nemohl zajet do té kolony a tak jsem přidal na 150, abych je dřív předjel a pustil toho pospíchala za mnou. Jenže on se mi přilepil na záď a blikal a troubil, jako když jede rodit. Tak jsem ještě přidal a ono mu to nestačilo. Troubil a lepil se na mě čím dál tím víc. Nemám rád přívěs ve 160ti a tak jsem ještě přidal. Marný. A tak jsem zapnul tempomat na 170 a víc nepřidával. Když jsme kolonu předjeli, zařadil jsem se a přidal na tempomatu o 10. Octávka vedle mě a já zase o dest víc. A znovu a znovu. Při 220 Octávka začala couvat a tak jsem jí ujel o 100m a vypnul tempomat. Počkal, až budem asi na 150ti a potom mě bez blikání a troubení pokorně a zahanbeně předjel. Měl z toho asi újmu na egu.
K tomu se zeptám. Rychleji jsem s tím ještě nejel a tak nevím, kde to má strop. Je to ošetřený, nebo to pojede co motor dá?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator