Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
jumep
06.01.2011 13:00 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Moder?tor
tomc napsal(a):
nedávno jsem jel z nitry ku žilině a kousek za nitrou jsem si dovolil ve 140kmh předjet felinu.okamžitě se dal do stíhání a musel předjet zase on.po vykonání potřeby ubral tempo což neodpovídalo mé cestovní rychlosti a tak jsem vyhodil blinkr do leva a přejel do levého pruhu.držel se do 170kmh vedle mě pak se stratil,,asi mu mixer vzdal poslušnost"na registrační značce mněl CA což v překladu znamená,,cestný akrobat" jinak na slovači furt jezdí tak jak před reformou,, hrozně"

na slovensku mame par specialnych znaciek, ktore bohuzial znamenaju podobne excesi

ale teraz som si spomenul tiez na jednu prihodu,
isiel som zo ziliny smer povazska bystrica, na dialnici som dobehol policajne auto iduce v lavom pruhu v rozmedzi rychlosti 105 - 140 ... pricom dialnica bola prazdna ...
nastastie vtedy dialnica koncila povazskou ...

ale stale plati to co som pisal, vacsinou ty co nedodrzuju predpisi na dialnici a stretam ich maju CZ znacky ... asi mam na to stastie ...

jo a este - toto by asi sudruh v ruumstru nerozdychal (takisto asi ani ten v tej corvette)
on mal 160 a podla textu co je k tomu, poznal toho s tou corvettou a ten mal 320

.link.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator