Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
felix81
06.01.2011 09:38 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Zážitky na včerejší cestě k seržovi na kafe:
Trasa Mělník-Praha-Velenka a poté zpět. Typ cesty: Silnice 1. třídy Mělník-Praha (tzv:stará), kus dálnice D8 a městský okruh na D11 přes Černý most. Prostě skvělá kombinace silnic na tep 200 na 200 a pár slabších infarktů.
Dá se do Velenky jet i kratší cestou podél Labe přes Brandýs, ale počítám že bych na 100% nedojel neb spíše došel pěšky s volantem v ruce na památku. Tyto cesty jsou tak rozbombardované, že Dráždany za 2.svět. války jsou oproti tomu hadr. Jooo globální voteplování a odfláknuté silnice jsou sfiňa.
Počátek cesty v 19.00 znamenal poklidnou jízdu s očima na šopkách. Přeci jenom je to doba kdy se lidé vracejí z práce či z nákupu od Lidla. Při této jízdě do Velenky se nic zvláštního nestalo krom jednoho vyvráceného kola na obstarožním fordu odstaveného u krajnice kousek před Prahou.
Cesta zpět se odehrála kolem 22.00 a ta byla o poznání zajimavější. Provoz na můj vkus byl tak akorát. Jelikož kamarád bydlí nedaleko D11 tak se motor nestačil ohřát na svých 90stupnů což znamená 1800 otáček a kochání než se motor ohřeje. Sunu si to tak po dálnici a přemejšlím nad nesmrtelností pana Ratha, doufaje nad jeho likvidací. Když najednou před sebou v dáli vidím kamion a kus za ním další vozidlo. Mrknutím do zpětného zrcátka zaregistruji v dáli rychle se blížící světla. Nu což, pán má ohřáto a kvaltuje. (kdo dneska nespěchá) Když mě auto auto míjí tak zaregistruji Porsche 911 a radši se pohledem ubezpečuji zda nestojím na místě. Ufff bylo tam 90kmh. Dle mých odhadů tam Porsche muselo mít tak 160 až 180kmh. Nu což, nikoho neohrožoval, provoz minimální tak jsem v duchu popřál pánovi krásnou rychlou jízdu. Ale pak se stalo něco co mě vytočilo do běla!!!!
Situace: já, předemnou cca 200 metrů škoda Růůmstr a před ním kamion, všeci v pravém pruhu a Porsche v levém. Co myslíte že se nestalo. Najednou Růmstr usoudil že takhle ne a pár metrů před Porschem to šoupnul před něj. Tímto se klaním před řidičským uměním řidiče Porsche a jeho manévrem který ochránil kokota v růmstru před rozmáznutím. Plná brzda, a přejetí bez smyku do pravého pruhu, podjetí růmstra a následné vrácení zpět do levého pruhu a dopředjetí kamionu . Pak samozřejmě nastala laserová šou dálkovými světly od růmstra. No klaním se nad Porschem a jeho ledovým klidem. Po šlápnutí na plyn Porsche zmizelo dřív než si idiot v růmstru stačil uvědomit že byl setinu milimetru od smrti. Závistivý řidič ve škodovce by zasloužil obžalobu za pokus o vraždu s trestem 5 let natvrdo a 7 let bez papíru. Pak už byl naštěstí a ž do prahy klid.
Můj tep klesl na standartní hodnotu a začal jsem opět v poklidu pozorovat provoz. Ale nevím proč, můj tep na této cestě měl asi souzeno že musí býti vysoký. Další zhovadilá situace nastala na najetí na D8. Kus té cesty kolem mekky nákupu Tesco Letňany jsou tři pruhy. Jelikož jsem se napojoval od černého mostu tak předemnou dva naložené kamiony a pár aut. Jak jsme najeli na skorodálnici všechno se to pěkně poskládalo (kamiony v pravém, někdo v prostředním a já se 4 auty v levém nejrychlejším pruhu). Najednou se začalo zprudka brzdit a já též. VW prassat na metlách a v kombyku pyčo započal předjížděcí manévr staré dobré škodivky 120. No dobrá beru, nic se nestalo jede se dál. Ale ten pazdrát si zamiloval levý pruh tak že tam zůstal když jsem škodivku předjel i já. Je vidět že trpělivost s těmito hovady má naštěstí málokdo. Jako vláček jsme všici cvrnkli do blinkrů a milého pašíka naráz podjeli. Je to smutné, eklovalo se mi to, ale co stímhle materiálem má člověk jiného dělat???? Bohužel jako poslední jsem dostal zásah fotonovými zbraněmi z pašíkovy výbavy.
Zbytek cesty na Mělník jsem už rozdýchávál předešlé zážitky a v poklidu dorazil na místo určení doplněné občasným losím testem mého vozu. Kužele byly nahrazeny jámami.

PS: Lidi pak se mi nedivte že píšu to co píšu a jaké mám názory. Je to vše o toleranci a né slepému dodržování předpisů. Nikdo nechce zabít sebe nebo někoho jiného.
Ty dvě situace které mě za tu cestu potkali jsou zářným příkladem závisti a netoleranci. Až toto zmizí ze silnic tak věřím tomu že nám bude policie na silnicích k ničemu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator