felix81
|
06.01.2011 09:38 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Záitky na včerejí cestě k serovi na kafe:
Trasa Mělník-Praha-Velenka a poté zpět. Typ cesty: Silnice 1. třídy Mělník-Praha (tzv:stará), kus dálnice D8 a městský okruh na D11 přes Černý most. Prostě skvělá kombinace silnic na tep 200 na 200 a pár slabích infarktů. 
Dá se do Velenky jet i kratí cestou podél Labe přes Brandýs, ale počítám e bych na 100% nedojel neb spíe doel pěky s volantem v ruce na památku. Tyto cesty jsou tak rozbombardované, e Drádany za 2.svět. války jsou oproti tomu hadr. Jooo globální voteplování a odfláknuté silnice jsou sfiňa.
Počátek cesty v 19.00 znamenal poklidnou jízdu s očima na opkách. Přeci jenom je to doba kdy se lidé vracejí z práce či z nákupu od Lidla. Při této jízdě do Velenky se nic zvlátního nestalo krom jednoho vyvráceného kola na obstaroním fordu odstaveného u krajnice kousek před Prahou.
Cesta zpět se odehrála kolem 22.00 a ta byla o poznání zajimavějí. Provoz na můj vkus byl tak akorát. Jeliko kamarád bydlí nedaleko D11 tak se motor nestačil ohřát na svých 90stupnů co znamená 1800 otáček a kochání ne se motor ohřeje. Sunu si to tak po dálnici a přemejlím nad nesmrtelností pana Ratha, doufaje nad jeho likvidací. Kdy najednou před sebou v dáli vidím kamion a kus za ním dalí vozidlo. Mrknutím do zpětného zrcátka zaregistruji v dáli rychle se blíící světla. Nu co, pán má ohřáto a kvaltuje. (kdo dneska nespěchá) Kdy mě auto auto míjí tak zaregistruji Porsche 911 a radi se pohledem ubezpečuji zda nestojím na místě. Ufff bylo tam 90kmh. Dle mých odhadů tam Porsche muselo mít tak 160 a 180kmh. Nu co, nikoho neohrooval, provoz minimální tak jsem v duchu popřál pánovi krásnou rychlou jízdu. Ale pak se stalo něco co mě vytočilo do běla!!!!
Situace: já, předemnou cca 200 metrů koda Růůmstr a před ním kamion, veci v pravém pruhu a Porsche v levém. Co myslíte e se nestalo. Najednou Růmstr usoudil e takhle ne a pár metrů před Porschem to oupnul před něj. Tímto se klaním před řidičským uměním řidiče Porsche a jeho manévrem který ochránil kokota v růmstru před rozmáznutím. Plná brzda, a přejetí bez smyku do pravého pruhu, podjetí růmstra a následné vrácení zpět do levého pruhu a dopředjetí kamionu . Pak samozřejmě nastala laserová ou dálkovými světly od růmstra. No klaním se nad Porschem a jeho ledovým klidem. Po lápnutí na plyn Porsche zmizelo dřív ne si idiot v růmstru stačil uvědomit e byl setinu milimetru od smrti. Závistivý řidič ve kodovce by zaslouil obalobu za pokus o vradu s trestem 5 let natvrdo a 7 let bez papíru. Pak u byl natěstí a do prahy klid.
Můj tep klesl na standartní hodnotu a začal jsem opět v poklidu pozorovat provoz. Ale nevím proč, můj tep na této cestě měl asi souzeno e musí býti vysoký. Dalí zhovadilá situace nastala na najetí na D8. Kus té cesty kolem mekky nákupu Tesco Letňany jsou tři pruhy. Jeliko jsem se napojoval od černého mostu tak předemnou dva naloené kamiony a pár aut. Jak jsme najeli na skorodálnici vechno se to pěkně poskládalo (kamiony v pravém, někdo v prostředním a já se 4 auty v levém nejrychlejím pruhu). Najednou se začalo zprudka brzdit a já té. VW prassat na metlách a v kombyku pyčo započal předjíděcí manévr staré dobré kodivky 120. No dobrá beru, nic se nestalo jede se dál. Ale ten pazdrát si zamiloval levý pruh tak e tam zůstal kdy jsem kodivku předjel i já. Je vidět e trpělivost s těmito hovady má natěstí málokdo. Jako vláček jsme vici cvrnkli do blinkrů a milého paíka naráz podjeli. Je to smutné, eklovalo se mi to, ale co stímhle materiálem má člověk jiného dělat???? Bohuel jako poslední jsem dostal zásah fotonovými zbraněmi z paíkovy výbavy.
Zbytek cesty na Mělník jsem u rozdýchávál předelé záitky a v poklidu dorazil na místo určení doplněné občasným losím testem mého vozu. Kuele byly nahrazeny jámami.
PS: Lidi pak se mi nedivte e píu to co píu a jaké mám názory. Je to ve o toleranci a né slepému dodrování předpisů. Nikdo nechce zabít sebe nebo někoho jiného.
Ty dvě situace které mě za tu cestu potkali jsou zářným příkladem závisti a netoleranci. A toto zmizí ze silnic tak věřím tomu e nám bude policie na silnicích k ničemu. |
| |
| |