Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
jumep
05.01.2011 10:55 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Moder?tor
podla mna je jedno co rozmazava tv a media, keby sa tieto veci nediali tak by sa to tolko nerozmazavalo

felix a autodiag maju na to iny pohlad, oni beru len ten konkretny pripad a "obhajuju" toho chudaka v milionovom mercedese, ktory skor verim ze robi prasarny aj vacsie nez media na neho vytahuju (uz len to ze obdobnu vec s nim riesili pred rokmi), ale to je len moj nazor. Ja to skor vidim ze vsetci ostatny to tu rozoberaju vo vseobecnosti a dany pripad sa pouziva len ako priklad chovania

skratka ak sa niekto nevie ovladat - tak nech odovzda papiere a neohrozuje ostatnych svojou vybusnou naladou

ps. na okraj, vo vseobecnosti ak ma obieha auto na SK dialnici (chodim 130-135), tak je to auto s CZ znackou, nechodim moc do CZ, ale vzdy ked tam som, mam dojem ze max rychlost neni 130, ale 150. Cize ak v lavom pruhu obieham radu kamionov tak zavadziam. Potom sa nedivim ze skor ako sa stihnem bezpecne zaradit, tj. dodrzim vzdialenost tak ma nejaky blb zprava obehne a pojde ma "priucat" - co by som kludne tomuto pripadu pridelil ako scernar

edit: nemam o tom viac info ako jeden clanok v novinach

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator